هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

چین: پکن مخالف تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران است

وزارت خارجه چین در بیانیه ای اعلام کرد که پکن مخالف تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران است و در عین حال تلاش می‌کند تا مذاکرات هسته‌ای برای احیای توافق سال ۲۰۱۵ با ایران (برجام) به ثمر برسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر بنابر اعلام وزارت خارجه چین، وزیرخارجه این کشور در دیدار با همتای ایرانی خود بر مخالفت پکن با تحریم‌های آمریکا علیه ایران تاکید کرده است.«وانگ یی» در دیدار روز گذشته خود با «حسین امیرعبداللهیان» تاکید کرده پکن مخالف تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران است و در عین حال تلاش می‌کند تا مذاکرات هسته‌ای برای احیای توافق سال ۲۰۱۵ با ایران (برجام) به ثمر برسد.

وب سایت وزارت امور خارجه چین خلاصه‌ای از دیدار روز جمعه وانگ و همتای ایرانی او در استان جیانگ سو را منتشر و اعلام کرد آمریکا مسئول اصلی مشکلات ادامه دار است، زیرا در سال ۲۰۱۸ به طور یکجانبه از این توافق خارج شد.

وزیر خارجه کشورمان نیز در این دیدار اعلام کرده بود تهران ضمن حمایت از سیاست چین واحد برای توسعه همه جانبه روابط با پکن آمادگی و بر عزم دولت ایران بر اجرایی کردن تمامی توافقات زیرساختی با پکن تاکید دارد. او در بخش دیگری از این دیدار گفت: سند همکاری ۲۵ ساله و توافق طرفین برای آغاز اجرای این سند رویدادی مهم و زمینه ساز تحول اساسی در روابط است.

شایان ذکر است سند برنامه همکاری جامع ایران و چین هفتم فروردین امسال در سفر وانگ یی به تهران بین وی و محمدجواد ظریف وزیر سابق امور خارجه ایران به امضا رسید.

در ادامه این دیدار وزیر خارجه چین نیز با اعلام آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها در حوزه تامین مالی، انرژی، بانکی و فرهنگی و ادامه حمایت از مواضع ایران در مذاکرات وین خواستار این شد که آمریکا اشتباهات خود را جبران کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار